HTML

Kisoroszi - Ráczkert

Virtuális vendégkönyv. Jeladások Magyarország egyik legemberibb szezonális élményfürdőjéből. Egy (poszt)modern-idill megtalált mikrovilága.

Barátaink

Friss topikok

  • fixilány: Ó! :-) Mindig szeretettel gondolok erre a helyre. Fogunk találkozni idén is! (2010.04.05. 10:46) leszünk-szedünk
  • Andre Kofic: Régen volt am erikában Délen. Mikor itthon nemvolt nyár, de Télen. Ha szereted a páleszt látogat... (2009.12.13. 20:02) Hétköznapi játékok
  • Pultokrata: Ne legyél hanyag szemét, ha jót akarsz, szedd össze mindenki szemetét. Éljen november hetedike, s... (2009.10.23. 19:06) Szemétszedés
  • Pazarlási Lista: Jómagam már sokszor voltam Kisorosziban, a sziget csücskén, a Ráczkertben, és tényleg nem tudok jo... (2009.07.25. 21:06) Az apokalipszis most sem jön el
  • bnct: A legjobb helyek egyike, ahol valaha voltam. Szívesen lennék törzsvendég :) (2009.07.24. 09:33) Első híradás

Nyomkövetés

Az apokalipszis most sem jön el

2009.07.25. 19:11 :: Pultokrata

Köszönet az összes új olvasónak, akik immáron népesebb számban is megjelentek látogatóink körében.

Az idén volt itt már árvíz, orkán erejű szél, most meg (anyád) a szúnyogok.

Igaz, hogy a Dunakanyart szúnyoginvázió sújtotta területté nyilváníthatnák mostanság, de akkor a komolyabb irtást is meg kellene kezdeni, végre.

De sebaj, holmi bibliai rémképek nem törik meg a Ráczkert életét. Amúgy is tudjuk, hogy kell leszámolni a szúnyogbűnözőkkel. Íme:

 

 

És a mindenki által jól ismert gyűlöletes hang sem lehet olyannyira zavaró, hogy ne látogatnák meg Magyarország egyik legjobb kocsmáját, hisz lehet ilyet hallani másutt is:

 

 

Ez nemcsak kulturális, hanem evolúciós kihívás is. Nem győzhetnek a szúnyogok, mert akkor mivé lesz az ember.

Lesz még nyár, lesz még Ráczkert, és győz az ember. 

1 komment

Címkék: kisoroszi szúnyoginvázió ráczkert

A bejegyzés trackback címe:

https://kisorosziraczkert.blog.hu/api/trackback/id/tr241268118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pazarlási Lista · http://pazarlasilista.blog.hu 2009.07.25. 21:06:53

Jómagam már sokszor voltam Kisorosziban, a sziget csücskén, a Ráczkertben, és tényleg nem tudok jobb helyet ennél kishazánkban. Úgyhogy, csak azért, mert éppen szúnyoginvázió van, ami nem is olyan súlyos, mint mondják, senki ne maradjon távol. A spontán bulik permanensek, ha ott vagy részes lehetsz, ha nem biztos kimaradsz.
süti beállítások módosítása